Hein L. van Dolen en Eric M. Moormann (selectie, inleiding en aanteken

Schrijver:
Titel: Winckelmann, Johann Joachim-Een portret in brieven
ISBN: 9789026311970
Uitgever:
Bijzonderheden: Johann Joachim Winckelmann, een portret in brieven, geselecteerd, ingeleid en van aantekeningen voorzien door Hein L. van Dolen en Eric M. Moormann.  Johann Joachim Winckelmann (1717-1768) was een Duits archeoloog en kunsttheoreticus, de beroemds...
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Johann Joachim Winckelmann, een portret in brieven, geselecteerd, ingeleid en van aantekeningen voorzien door Hein L. van Dolen en Eric M. Moormann. 
Johann Joachim Winckelmann (1717-1768) was een Duits archeoloog en kunsttheoreticus, de beroemdste kunsttheoreticus van zijn tijd. Hij wordt wel beschouwd als de grondlegger of vader van de (klassieke) archeologie vanwege zijn studies over klassieke kunst (m.n. over de ontdekkingen te Herculaneum). Hij zette Karl Weber, het hoofd van de opgravingswerkzaamheden te Herculaneum en Pompeï, aan om systematischer te werk te gaan. (Wikipedia)
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hein L. van Dolen en Eric M. Moormann (selectie, inleiding en aantekeningen) - Winckelmann, Johann Joachim-Een portret in brieven