Molemaker, Rom - WEG VAN DE ANGST

Schrijver:
Titel: WEG VAN DE ANGST
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: zie de foto's - harde kaft - verzenden 3,90
Prijs: € 3,49 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
vanaf 12 jaar
Samenvatting
Zinderende historische jeugdroman over de middeleeuwen De oogst was mager: een paar vuile, gebutste appels, een restje meel in een gebrokAls het dorp Heem wordt overvallen door een brute roversbende, weten alleen Alwin, Soeten en haar broertje en zusjes te ontkomen. Ze besluiten naar Veerbracht te gaan en krijgen onderweg gezelschap van Pelgrim, een vriendelijke en mysterieuze man.
Maar ook in Veerbracht blijkt het onveilig te zijn. Als Alwin moet vluchten voor soldaten, raakt hij Soeten kwijt. Dan besluit hij met Pelgrim naar de koning te gaan, om hem ervan te overtuigen dat hij moet ingrijpen om de rust in het land te herstellen. Gaat het Alwin lukken om een nieuw, vrij leven op te bouwen? En zal hij Soeten, zijn grote liefde, ooit nog terugzien?
en pot. Misschien konden ze pap maken. Als ze melk hadden, en als ze vuur konden maken. Nou ja, vuur maken zou wel lukken. Maar alle koeien en geiten waren meegenomen, dus aan melk was voorlopig niet te komen. Alwin zocht naar wapens, maar hij vond er geen. Het mes dat in het hol onder de eik had gelegen was het enige wapen dat ze hadden. ‘Jammer,’ zei Soeten. ‘Het zou fijn zijn als we een pijl-en-boog vonden. Ons vlees zal snel op zijn.’ Maar zoveel geluk hadden ze niet: er zou niet gejaagd kunnen worden. Met hun schamele voorraad verlieten ze het dorp, in de tegenovergestelde richting van die van de mannen uit Raafweerd. Tijd om te rouwen om de doden was er niet, zoals Soeten al had gezegd. Tijd om er lang over te praten ook niet. Dat kwam later, misschien. Nu, op dit moment, zat er niets anders op dan op weg te gaan en ervan te maken wat ervan te maken viel. In het begin keek Hille nog regelmatig om, alsof ze hoopte als door een wonder haar moeder weer te zien, maar na een tijd hield ze daarmee op en keek ze met betraande ogen alleen nog maar recht voor zich uit. ‘We moeten het pad langs de rivier volgen,’ zei Soeten. ‘Dan hebben we de meeste kans om mensen tegen te komen die ons kunnen helpen.’ Het dorp Heem wordt overvallen door de brute roversbende van Wolfram uit Raafweerd. Alle mannen worden vermoord, ­vrouwen en kinderen meegenomen en de voedselvoorraden geplunderd. ­Alleen Alwin, Soeten en haar broertje en zusjes weten te ontkomen. Ontredderd verlaten ze het verwoeste dorp, op zoek naar hulp. Ze beginnen aan een lange en onzekere tocht vol gevaar. Het land wordt geteisterd door verschillende bendes die strijden om de macht, en eigenlijk is niemand te vertrouwen. Gaat het de kinderen ­lukken om een nieuw, vrij leven op te bouwen? Een spannend verhaal over verlies, wraak en de moeizame weg naar ­vrijheid.
Verder lezen

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Molemaker, Rom - WEG VAN DE ANGST Molemaker, Rom - WEG VAN DE ANGST Molemaker, Rom - WEG VAN DE ANGST Molemaker, Rom - WEG VAN DE ANGST Molemaker, Rom - WEG VAN DE ANGST

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.