Gill Edwards - Wilde liefde

Schrijver:
Titel: Wilde liefde
ISBN: 9789069639451
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek legt vooraanstaand spiritueel lerares Gill Edwards uit dat er een vreugdevolle realiteit bestaat die voor het grijpen ligt. Daarvoor is het nodig onze oude patronen te doorbreken met betrekking tot de wezenlijke energie die zij de Bron noemt. Door geluk tot ons hoogste doel te maken en onze dromen na te jagen kunnen we deze bron opnieuw ontdekken en zal het ons lukken ons werkelijke potentieel te vervullen. We kunnen ons leven immers enkel veranderen van binnenuit. Wilde liefde is een inspirerend boek, dat je helpt vrij en gepassioneerd je eigen hemel op aarde te creƫren.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.