Jo NesbØ, N.v.t. - Vleermuisman

Schrijver:
Titel: Vleermuisman
ISBN: 9789056720285
Uitgever: Signature
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Vleermuisman is het eerste boek in de populaire Harry Hole-serie geschreven door de Noorse auteur Jo Nesbø. Het boek introduceert de lezers aan Harry Hole, een briljante maar getroebleerde rechercheur bij de politie van Oslo.

Het verhaal begint wanneer Harry Hole naar Australië wordt gestuurd om de moord op een jonge Noorse actrice genaamd Inger Holter te onderzoeken. Haar lichaam werd gevonden met een vreemd symbool op haar borst gekerfd, dat lijkt op een vleermuis. Harry wordt vergezeld door zijn Australische collega Andrew Kensington, en samen beginnen ze aan een complexe zoektocht naar de moordenaar.

Terwijl Harry en Andrew dieper graven, ontdekken ze dat Inger niet het enige slachtoffer is. Er zijn meer vrouwen vermoord met hetzelfde symbool op hun lichaam. Het wordt al snel duidelijk dat ze te maken hebben met een seriemoordenaar die bekend staat als de 'Vleermuisman'. Harry wordt geconfronteerd met zijn eigen demonen terwijl hij probeert de puzzelstukjes van de zaak bij elkaar te leggen.

Tijdens het onderzoek komt Harry in contact met verschillende verdachten en getuigen, waaronder een excentrieke professor die geobsedeerd is door vleermuizen, een charismatische priester en een mysterieuze vrouw genaamd Birgitta. Terwijl hij de aanwijzingen volgt, wordt Harry geconfronteerd met corruptie binnen de politie en wordt hij gedwongen om te vechten tegen zijn eigen innerlijke demonen.

Vleermuisman is een spannende en meeslepende thriller die de lezers meeneemt op een duister avontuur vol met plotwendingen en onverwachte onthullingen. Jo Nesbø weet de spanning op te bouwen en de lezers op het puntje van hun stoel te houden terwijl ze proberen te achterhalen wie de Vleermuisman is en wat zijn motieven zijn.

Het boek biedt ook een diepgaand portret van Harry Hole, een complexe en intrigerende hoofdpersoon. Hij is een briljante detective, maar worstelt met persoonlijke problemen en verslavingen. Nesbø weeft het persoonlijke leven van Harry naadloos in het verhaal, waardoor de lezers een dieper inzicht krijgen in zijn karakter en zijn innerlijke strijd.

Vleermuisman is een uitstekend startpunt voor degenen die nog niet bekend zijn met de Harry Hole-serie. Het boek biedt een boeiend verhaal, gecombineerd met sterke personages en een meeslepende schrijfstijl. Het is een must-read voor liefhebbers van spannende en intelligente thrillers.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jo NesbØ, N.v.t. - Vleermuisman