Zukav, Gary & Francis, Linda - Het hart van de ziel / de kracht

Schrijver:
Titel: Het hart van de ziel / de kracht van emotioneel bewustzijn
ISBN: 9789021537269
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos
Bijzonderheden: 2003, paperback, vergeeld, bladsnede grauw, redelijk goed exemplaar
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit nieuwste boek van Gary Zukav, geschreven samen met zijn partner Linda Francis, is zijn meest praktische boek tot dusver. Het is een uitnodigend 'werkboek', dat u op een speelse manier oproept te kijken naar uw emotionele hangups, materiƫle verslavingen en dwangmatige gedrag. Oefeningen, vragen en antwoorden, denkspelletjes helpen uw aandacht naar binnen te richten, naar het hart van de ziel. Wij hoeven de wereld niet te veroveren, maar moeten wel leven in harmonie met hart en ziel. De persoonlijke, originele en creatieve manier waarop Zukav en Francis deze boodschap brengen, zal weer tienduizenden lezers boeien en inspireren.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zukav, Gary & Francis, Linda - Het hart van de ziel / de kracht van emotioneel bewustzijn Zukav, Gary & Francis, Linda - Het hart van de ziel / de kracht van emotioneel bewustzijn