Jamie Oliver - 5 Ingrediënten Mediterraan

Schrijver:
Titel: 5 Ingrediënten Mediterraan
ISBN: 9789043929363
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 33,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Jamie Olivers nieuwste kookboek 5 ingrediënten mediterraan is een briljante combi van snel en simpel koken met die heerlijke mediterrane keuken waar iedereen, Jamie voorop, zo van houdt. Met maximaal 5 ingrediënten weet Jamie keer op keer een geweldig gerecht te maken.

De keukens van Spanje, Frankrijk, Tunesië, Griekenland – en méér – bieden zonnige inspiratie voor 120 superheldere recepten waarmee je zo de keuken in kunt. Van vega tot vis en vlees, en van pasta tot salades, soepen en natuurlijk zonovergoten zoetigheid.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.