Monique Wortelboer - [Huis-houden van het leven] [Monique Worte

Schrijver:
Titel: [Huis-houden van het leven] [Monique Wortelboer] - [Boeken] - [Spiritualiteit] - [Opvoeding] - [Huishouden]
ISBN: 9789082207118
Uitgever: Etherkracht
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 11,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Huishouden doen is werken met energie, is je begeven op de etherische stroom van het energieveld van de gezinsleden en van de plek die zij gezamenlijk bewonen. Nu is huishouden doen in een cultuur die gericht is op zichtbare productie en op prestaties buiten de deur, een hele oefening geworden. Het vraagt om een nieuwe, spirituele verbinding. Het thema van het huishouden raakt aan veel aspecten van het leven: aan aspecten van het gezinsleven, aan vraagstukken over opvoeding, aan de rolverdeling tussen man en vrouw, aan vraagstukken over werk en inkomen en het stelt de mens voor vragen over de zin van het leven omdat de herhaling van de bezigheden door velen wordt ervaren als een sleur die hen niet voldoende kan inspireren. Spiritueel bekeken is er niets wezenlijkers te doen dan te zorgen dat de ander gedijt in jouw liefdevolle aandacht. Om de moeite op te brengen die dat vraagt, is een andere toon gewenst dan die waarmee het ego zich in onze tijd van gemak probeert te voorzien, de toon van het warme hart voor huis en haard en voor de zielen die dat huis bewonen. Monique Wortelboer (1958) schrijft en spreekt over karma en reïncarnatie, opvoeding en spiritualiteit. Naast het schrijven is zij ook spiritueel coach met een eigen praktijk. Ze is moeder van vijf kinderen. Van haar verschenen de titels ‘Het kind bouwt zijn huis’, ‘Huishouden van het leven’, ‘Leven op eigen kracht’, ‘De eeuwige mens’, ‘Samenleven’, ‘Tegenmachten’ en ‘Religie van het leven’.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Monique Wortelboer - [Huis-houden van het leven] [Monique Wortelboer] - [Boeken] - [Spiritualiteit] - [Opvoeding] - [Huishouden] Monique Wortelboer - [Huis-houden van het leven] [Monique Wortelboer] - [Boeken] - [Spiritualiteit] - [Opvoeding] - [Huishouden]