Tyers, K. - Wapenstilstand bij Bakura (Star Wars Legends: Novel

Schrijver:
Titel: Wapenstilstand bij Bakura (Star Wars Legends: Novels)
ISBN: 9789029051545
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff,
Bijzonderheden: 1998, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Een dag na de dood van de Keizer en Darth Vader, onderschept het Rebellenverbond op Endor een noodoproep van de keizerlijke buitenpost-planeet Bakura. Ze wordt aangevallen door een onbekend ras van koudbloedige reptielen, de Ssi-ruuk.
Luke Skywalker, Han Solo en prinses Leia schieten met een kleine vloot te hulp en samen met de Bakuraanse keizerlijke troepen slaan ze de aanval af. Gouverneur Nereus is gedwongen een tijdelijke wapenstilstand met de Rebellen te sluiten. De gevechtsdroids van de Ssi-ruuk worden bestuurd door de zielen van gevangenen via zogenaamde intechmentatie.
Nadat de Ssi-ruuk erachter zijn gekomen dat Luke over de Kracht beschikt, proberen ze hem gevangen te nemen om zodoende hun gevechtsdroids onbeperkt te kunnen voorzien van nieuwe zielen. Gouverneur Nereus levert Luke aan de Ssi-ruuk uit nadat hij hem geïnfecteerd heeft met een dodelijk virus en geeft opdracht om de Rebellen te vernietigen.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tyers, K. - Wapenstilstand bij Bakura (Star Wars Legends: Novels)