Judith Koelemeijer, N.v.t. - Het Zwijgen Van Maria Zachea (Jubi

Schrijver:
Titel: Het Zwijgen Van Maria Zachea (Jubileum-Editie)
ISBN: 9789045019871
Uitgever: Atlas-Contact
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 38,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Het Zwijgen Van Maria Zachea' is een non-fictie boek geschreven door Judith Koelemeijer. Het is een indrukwekkend en aangrijpend verhaal dat gebaseerd is op waargebeurde feiten.

Het boek vertelt het verhaal van een groot gezin dat in de jaren vijftig en zestig in een klein dorp in Nederland woont. Het gezin bestaat uit elf kinderen en hun ouders, Maria en Jacob Zachea. Het boek is geschreven vanuit het perspectief van de kinderen, die elk hun eigen herinneringen en ervaringen delen.

Het verhaal begint wanneer de kinderen nog jong zijn en beschrijft hun dagelijkse leven in het gezin. Het is een levendige en chaotische huishouding, waarin iedereen zijn eigen rol heeft. De ouders zijn hardwerkende mensen die hun best doen om het gezin draaiende te houden, maar het is een constant gevecht om rond te komen.

Naarmate de kinderen ouder worden, worden de uitdagingen groter. Ze moeten leren omgaan met armoede, gebrek aan privacy en de druk van de buitenwereld. Het boek laat zien hoe de kinderen zich staande proberen te houden in een wereld die niet altijd even vriendelijk is.

Een belangrijk thema in het boek is het zwijgen van Maria Zachea. Hoewel ze een sterke en liefdevolle moeder is, heeft ze moeite om haar gevoelens en gedachten te uiten. Dit heeft een impact op het hele gezin en zorgt voor spanningen en onbegrip. Het boek onderzoekt de redenen achter haar zwijgen en de gevolgen ervan voor de familie.

Het Zwijgen Van Maria Zachea is een ontroerend en meeslepend boek dat de lezer meeneemt in het leven van een bijzonder gezin. Het laat zien hoe mensen met elkaar omgaan in moeilijke omstandigheden en hoe ze proberen te overleven. Het boek is goed geschreven en de personages zijn levensecht en authentiek.

Het boek is gebaseerd op interviews die Judith Koelemeijer heeft gehouden met de kinderen van Maria en Jacob Zachea. Ze heeft hun verhalen op een indrukwekkende manier samengebracht en verweven tot een coherent geheel. Het resultaat is een boek dat zowel ontroerend als inspirerend is.

'Het Zwijgen Van Maria Zachea' is een boek dat de lezer aan het denken zet over familie, liefde, armoede en de kracht van het menselijk spirit. Het is een boek dat je niet snel zult vergeten en dat je nog lang zal bijblijven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Judith Koelemeijer, N.v.t. - Het Zwijgen Van Maria Zachea (Jubileum-Editie)