Gerard Delft - Babet retteketet

Schrijver:
Titel: Babet retteketet
ISBN: 9789025107642
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
'Babet is een echte retteketet,' zegt Juf, want Babet kan haar mond geen minuut dichthouden. Ze is ook niet een meisje dat graag stilzit. Soms is dat lastig, vindt haar moeder als ze Babet uit de groenbak moet opvissen. Soms is dat erg lastig, vindt haar vader als hij een rustig wil uitslapen. soms is dat bijzonder lastig, vindt de kapper als Babet onder het knippen zomaar de kapperszaak uitloopt. Maar meestal is het heel gezellig. Dat vindt vooral de opa van Babet, want met Babet kan hij lekker voetballen. Of naar de dierentuin. En dat vindt ook Jurre, het nieuwe buurjongetje. Met Babet in de buurt hoeft hij zich nooit te vervelen.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.