Laura Kieft - 50x Koekjes - Laura's Bakery

Schrijver:
Titel: 50x Koekjes - Laura's Bakery
ISBN: 9789000385409
Uitgever: Forte
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Nieuw bakboek van bestselling Laura’s Bakery
Laura Kieft van Laura’s Bakery, de succesvolle baking queen van de lage landen, komt in oktober met haar zevende bakboek: 50x Koekjes.

Koekjes zijn de lievelingslekkernij van Laura: van chocolate chip cookies tot gingerbread koekjes en van bokkenpootjes tot kano’s, kaneelvlinders en noten-karamel plaatkoek.
Alle 50 koekjes zijn even lekker en natuurlijk, zoals je van Laura gewend bent, voorzien van tips en trucs om het bakken nog gemakkelijker te maken. Met heldere recepten, stapvoor-stapbeschrijvingen, goed verkrijgbare ingrediënten en smakelijke foto’s is voor iedereen, inclusief de beginnende thuisbakker, succes verzekerd.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.