Bali

Schrijver:
Titel: Bali
ISBN: 9789018033392
Taal: Nederlands
Uitgever: ANWB
Bijzonderheden: 2011, paperback met kaart, potlood aantekeningen, goed exemplaar
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
ANWB Extra reisgids Bali - Indonesiƫ
Ontdek Indonesiƫ met de compacte reisgids ANWB Extra Indonesiƫ!
Bali, een van de ongeveer 17.500 (!) eilanden van de Indonesische archipel behoort tot een van de beroemdste ter wereld. Dat komt vooral door zijn paradijselijke uiterlijk. Je raakt gefascineerd door religieuze rituelen, de vrolijke tempelfeesten en indrukwekkende landschappen. De ANWB Extra reisgids Bali biedt naast diverse wandelroutes en veel praktische tips over hotels en de cultuur ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Leer alles over de inwoners in het Bali museum, bezoek de Pura Taman Ayun tempel of beklim de Baturvulkaan.

Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de handtas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Bali  - Bali