Hoogendoorn, Hans & Donmez, Akin & Tekeli, Torros - Turks

Schrijver:
Titel: Turks
ISBN: 9789018029760
Taal: Nederlands
Uitgever: ANWB Extra taalgids
Bijzonderheden: Nieuw, 2010, paperback
Prijs: € 2,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Maak je tijdens je vakantie in Turkije verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Turks!

Omdat Turks een Aziatische oorsprong heeft, is het voor ons een mooie, maar moeilijke taal. Het Turks kent ook meer letters, 29 in totaal. Met de ANWB Taalgids Turks op zak wordt communiceren in Turkije een stuk gemakkelijker.

In de gids komen woorden en uitdrukkingen in de volgende categorieën aan bod: Algemene uitdrukkingen, aan de grens, op de weg, openbaar vervoer, tanken & pech, overnachten, uitgaan, medische hulp, winkelen, toerisme. De woorden en uitdrukkingen zijn weergegeven in Nederlands-Turks en Turks-Nederlands. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven.

De ANWB Taalgids Turks is een compacte vertaalgids die gemakkelijk in de handtas past. Er zijn in totaal 17 ANWB taalgidsen, waaronder Italiaans, Grieks, Frans, Pools en Portugees.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoogendoorn, Hans & Donmez, Akin & Tekeli, Torros - Turks Hoogendoorn, Hans & Donmez, Akin & Tekeli, Torros - Turks