Jip en Janneke

Schrijver:
Titel: Jip en Janneke
ISBN: 8718161749233
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Goed, specifieke informatie: klein boekje
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Jip en Janneke is een bekend kinderboek geschreven door Annie M.G. Schmidt en geïllustreerd door Fiep Westendorp. Het boek bestaat uit een verzameling van korte verhalen over de avonturen van twee buurkinderen, Jip en Janneke.

Jip en Janneke zijn beste vrienden en beleven samen allerlei leuke en herkenbare situaties. Ze wonen naast elkaar en zijn altijd in elkaars buurt te vinden. De verhalen spelen zich af in een alledaagse omgeving, zoals de straat waar ze wonen, de tuin, de speeltuin en de school.

In de verhalen maken Jip en Janneke van alles mee. Ze gaan samen naar school, spelen in de tuin, maken een sneeuwpop in de winter, gaan naar de dierentuin, vieren Sinterklaas en nog veel meer. De verhalen zijn vaak grappig en bevatten humor die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt.

De personages van Jip en Janneke zijn erg herkenbaar en geliefd bij jonge kinderen. Jip is een stoere jongen met rood haar en Janneke is een lief meisje met twee vlechtjes. Ze zijn nieuwsgierig, avontuurlijk en hebben een grote fantasie. Samen beleven ze allerlei avonturen en lossen ze problemen op.

De verhalen in Jip en Janneke zijn geschreven in eenvoudige en begrijpelijke taal, waardoor ze zeer toegankelijk zijn voor jonge kinderen. De illustraties van Fiep Westendorp zijn kleurrijk en levendig, en brengen de personages en de situaties tot leven.

Jip en Janneke is een tijdloos boek dat al generaties lang geliefd is bij kinderen en hun ouders. Het boek is geschikt om voor te lezen aan jonge kinderen, maar oudere kinderen kunnen de verhalen ook zelf lezen. De verhalen zijn kort en bevatten vaak een duidelijke moraal, zoals het belang van vriendschap, eerlijkheid en samenwerking.

Het boek Jip en Janneke is een klassieker in de Nederlandse kinderliteratuur en heeft een blijvende plek veroverd in de harten van vele lezers. Het is een boek dat kinderen inspireert, vermaakt en laat lachen, en dat nog steeds relevant is in de hedendaagse samenleving.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.