Sylvia Holtslag - What's - What's Next?

Schrijver:
Titel: What's - What's Next?
ISBN: 9789090337098
Uitgever: Sylvia Holtslag
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 10,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ken je dat? Dat je denkt: WHAT’S NEXT? Eigenlijk zou ik gelukkig moeten zijn maar…is dit het nou? Een kabbelend leven en je hebt wel een idee hoe de rest van je tijd eruit zal zien. Nee! Pak die innerlijke onrust en durf op zoek te gaan naar wat er nog meer is!
What’s Next? helpt je te werken aan een leven vol positieve energie, je verleden te omarmen en te snappen waarom er niets verandert als je altijd alles op dezelfde manier blijft doen.

WHAT’S NEXT? gaat over bewustwording en actie. Barstensvol inzichten, inspirerende quotes, praktische tips en Tools® om een sprankelend leven te gaan leiden. Je ontdekt hoe je zingeving en inspiratie vindt en creëert in je dagelijkse bestaan. Om vervolgens de hele wereld aan te kunnen:
What’s Next? Bring it on!
Met persoonlijke verhalen van bekende en minder bekende Nederlanders die ook de regie op hun eigen leven hebben gepakt.


SYLVIA HOLTSLAG
Sylvia Holtslag geniet met volle teugen van haar leven. De halve wereld zocht zij af op zoek naar het grote geluk om het na enkele omwegen uiteindelijk in zichzelf te vinden. Door niet akkoord te gaan met het gevoel van een onvervuld leven en de relatie te vinden in voeding tot vervulling. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn bij elkaar brengen en deze aspecten niet onafhankelijk van elkaar te zien. Samen maken ze 100% van jouw beste leven.
In dit boek deelt zij haar ervaring en kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met de juiste technieken is iedereen in staat om onzekerheid, angst en verdriet om te bouwen naar vertrouwen, lef en liefde.
Sylvia Holtslag is schrijfster van het boek What IF? en runt in het dagelijks leven een coaching praktijk als De 100% Coach.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sylvia Holtslag - What's  -   What's Next?