Bee, P. - Non-stop fitness / hoe je slank en fit wordt van dage

Schrijver:
Titel: Non-stop fitness / hoe je slank en fit wordt van dagelijkse bezigheden
ISBN: 9789058777805
Taal: Nederlands
Uitgever: Forte
Bijzonderheden: 2009, paperback, gebonden met zijflappen, 160 p.
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Kaft achter licht verkleurd, verder in nieuwstaat.

Voor een goede workout heb je geen dure sportoutfits, personal trainer, sportdrankjes of hartslagmeters nodig – je hoeft alleen maar in beweging te komen, het liefst met enig enthousiasme. Alles wat je spieren aan het werk zet, je gewrichten in beweging brengt en je hartslag verhoogt is non-stop fitness. Dit kan variëren van schoonmaken tot het uitlaten van je hond.

Waarom zou je naar de sportschool gaan als je 250 calorieën kunt verbranden door de ramen te lappen, 330 door de auto te wassen en 210 door de was te strijken? Zelfs met de kleine bewegingen die je onbewust maakt verbrand je dagelijks al 350 calorieën!

Wil je afvallen, spanningen kwijtraken en je energie vergroten? Breng dan met non-stop fitness nog meer beweging in je leven!

Peta Bee is journaliste en is afgestudeerd in zowel sport- als voedingswetenschappen. Ze schrijft artikelen over gezondheid en beweging voor diverse kranten en tijdschriften. Peta was op internationaal niveau actief als hardloopster en won ooit de Fitness Professional of the Year-award. Ze blijft nu in vorm door rennend achter de wandelwagen haar zoon naar de crèche te brengen!
Verder lezen

De Leeswolf uit Assen

particulier

Logo De Leeswolf

Wij berekenen de verzendkosten zoals DHL ons berekent. Na uw bestelling informeren wij u over de kosten en verzoeken wij u vooraf te betalen.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bee, P. - Non-stop fitness / hoe je slank en fit wordt van dagelijkse bezigheden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Leeswolf

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Leeswolf
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Leeswolf een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Leeswolf vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Leeswolf kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.