Bart van Bezooijen, Robin Sweegers - Level up!

Schrijver:
Titel: Level up!
ISBN: 9789054724513
Uitgever: Arko Sports Media BV
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 25,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Esports. De professionele variant van gaming. Enerzijds is esports inmiddels groter dan de filmindustrie, anderzijds is het nog geen term die iedereen kan plaatsen. Een wereld met grote kansen, maar ook met een publiek waarbij je de plank flink mis kunt slaan. Een wereld waarin sport, gaming en marketing samenkomen. Zowel met evenementen in grote stadions als vanuit de huiskamer.

Level up! Ontdek kansen in de wereld van esports en gaming geeft lezers inzicht in esports en gaming doordat het ingaat op het ontstaan van esports uit gaming, uitlegt waarom esports tot sport gerekend kan worden en hoe het ecosysteem van esports eruitziet.
Het boek biedt lezers een ‘level up’ doordat theorie en vooral veel praktijkvoorbeelden ingezet worden om het marketingpotentieel van esports duidelijk te maken. De auteurs hebben diverse achtergronden en zijn zo in staat om een laagdrempelig en resultaatgericht boek over dit onderwerp neer te zetten. Na het lezen ervan heb je inzicht in de wereld van gaming en esports en kun je aan de slag om jouw (organisatie)doelstellingen via gaming en esports te gaan bereiken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bart van Bezooijen, Robin Sweegers - Level up!