Khalifa, Michel, Dongen, Mark van, Meer, Marian van der - Bravo

Schrijver:
Titel: Bravo! / 125 jaar het concertgebouw en het Koninklijk concertgebouworkest
ISBN: 9789460035968
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans
Bijzonderheden: 2013, paperback met flappen, gebruikssporen, goed exemplaar
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest fungeren sinds jaar en dag als trotse muziekambassadeurs van Nederland. Beide instellingen koesteren hun rijke traditie maar gaan ook met hun tijd mee. Als opmaat voor het jubileumjaar 2013 blikken zij terug en maken zij de stand van zaken op. Waarom beschikt een kleine hoofdstad als Amsterdam over een toonaangevende concertzaal en een wereld beroemd symfonieorkest? In welke richting heeft het concertaanbod zich in de loop der jaren ontwikkeld? Welke initiatieven ontplooien gebouw en orkest om een breder publiek aan zich te binden? En hoe ervaren topmusici en concertbezoekers de sfeer tijdens de concerten? Naast informatieve hoofdstukken door musicologen en andere deskundigen biedt de jubileumuitgave een blik achter de schermen van de concertpraktijk. Het boek is thematisch opgezet, waarbij human interest steeds voorop staat. Ook de partners van gebouw en orkest komen aan bod.
Het boek is rijk geïllustreerd met zwartwit- en kleurenfoto’s.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Khalifa, Michel, Dongen, Mark van, Meer, Marian van der - Bravo! / 125 jaar het concertgebouw en het Koninklijk concertgebouworkest Khalifa, Michel, Dongen, Mark van, Meer, Marian van der - Bravo! / 125 jaar het concertgebouw en het Koninklijk concertgebouworkest