Maarten Jagermeester - Dochter Van De Dierenarts Dl1

Schrijver:
Titel: Dochter Van De Dierenarts Dl1
ISBN: 9789002210921
Uitgever: Manteau Jeugd
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 13,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Jasmine amuseert zich best. Ze is immers de dochter van een dierenarts en mag regelmatig samen met haar vader de dieren verzorgen. Maar het beroep van dierenarts heeft ook zijn keerzijde. Als er een gewonde hond in de dierenkliniek terechtkomt, gaan de poppen aan het dansen. Wagemans, de eigenaar van het dier is namelijk een gewetenloze man die er blijkbaar genoegen in schept dieren te laten lijden. Ook de dochter van Wagemans is niet Jasmines beste vriendin. Het komt tot een hoogoplopende ruzie met vader en dochter.
En dan worden er in de buurt op stelselmatige wijze katten vergiftigd. Jasmine vermoedt dat Wagemans hier achter zit. Maar waarom zou hij die de dieren vermoorden? Zij gaat op onderzoek uit en komt wel in een heel hachelijke situatie terecht. Gelukkig is de oudere mevrouw Dingemans in de buurt. Dankzij de motorrijkunsten van mevrouw Dingemans kan er heel wat onheil vermeden worden. Maar komt zij nog op tijd om een mensenleven te redden?
Het boek Met de dierenarts op stap was al een tijdje uitverkocht. Wegens de grote belangstelling van het publiek voor het werk van Maarten Jagermeester brengt Standaard Uitgeverij deze verhalenbundel opnieuw op de markt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maarten Jagermeester - Dochter Van De Dierenarts Dl1