Jo Nesbo - De vleermuisman

Schrijver:
Titel: De vleermuisman
ISBN: 9789403123806
Uitgever: Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw, specifieke informatie: 11e druk 2018. Witte kaft
Prijs: € 13,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'De vleermuisman' is geschreven door de Noorse auteur Jo Nesbo en is het eerste deel in de populaire Harry Hole-serie. Het verhaal speelt zich af in Oslo, waar inspecteur Harry Hole wordt geconfronteerd met een gruwelijke moordzaak.

Het boek begint met de mysterieuze verdwijning van een jonge Noorse actrice, Inger Holter. Harry Hole wordt belast met het onderzoek en ontdekt al snel dat Inger mogelijk het slachtoffer is geworden van een seriemoordenaar. Terwijl hij de zaak probeert op te lossen, wordt Harry geconfronteerd met zijn eigen demonen en worstelt hij met zijn alcoholverslaving.

Tijdens het onderzoek ontdekt Harry dat er een verband is tussen de verdwijning van Inger en een aantal andere onopgeloste moorden in Australië. Hij reist af naar Sydney om samen te werken met de Australische politie en de zaak verder te onderzoeken. Daar ontmoet hij zijn Australische collega Andrew Kensington, bijgenaamd 'De Vleermuisman', vanwege zijn onorthodoxe werkwijze.

Terwijl Harry en Andrew samenwerken, worden ze geconfronteerd met een meedogenloze moordenaar die bekend staat als 'De Vleermuisman'. Deze moordenaar heeft een voorliefde voor het verminken van zijn slachtoffers en laat cryptische aanwijzingen achter op de plaats delict. Harry en Andrew moeten hun krachten bundelen om de moordenaar te stoppen voordat er meer slachtoffers vallen.

Tijdens het onderzoek wordt Harry geconfronteerd met zijn eigen persoonlijke demonen en worstelt hij met zijn verslaving. Hij wordt geplaagd door schuldgevoelens over een eerdere zaak waarbij hij een onschuldige man heeft veroordeeld. Deze schuldgevoelens en zijn alcoholverslaving zorgen ervoor dat Harry steeds verder afglijdt, wat zijn vermogen om de zaak op te lossen in gevaar brengt.

'De vleermuisman' is een spannende en meeslepende thriller die de lezer meeneemt in de duistere wereld van seriemoordenaars en de psychologie achter hun daden. Jo Nesbo weet de spanning op te bouwen en houdt de lezer geboeid tot het einde. Het boek is goed geschreven en bevat complexe personages die met hun eigen demonen worstelen.

Al met al is 'De vleermuisman' een uitstekende start van de Harry Hole-serie en een must-read voor liefhebbers van spannende thrillers. Het boek combineert een intrigerend plot met diepgaande personages en zorgt voor een meeslepende leeservaring.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jo Nesbo - De vleermuisman