Richard Koch, N.v.t. - Het 80 20 Principe

Schrijver:
Titel: Het 80 20 Principe
ISBN: 9789052614151
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 7,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Het 80/20 Principe' geschreven door Richard Koch is een gids die de lezer helpt om meer te bereiken met minder inspanning. Het boek is gebaseerd op het principe dat 80% van de resultaten voortkomt uit 20% van de inspanningen.

Koch legt uit hoe dit principe kan worden toegepast op verschillende aspecten van het leven, zoals werk, persoonlijke relaties en financiën. Hij laat zien hoe je door je te richten op de belangrijkste 20% van je activiteiten, je veel meer kunt bereiken met minder tijd en energie.

Het boek biedt praktische tips en strategieën om het 80/20 principe toe te passen. Koch moedigt de lezer aan om te identificeren welke 20% van hun inspanningen de meeste resultaten opleveren en zich daarop te concentreren. Hij legt uit hoe je je tijd en middelen kunt optimaliseren om maximale impact te hebben.

Daarnaast behandelt Koch ook hoe het 80/20 principe kan worden toegepast op het verbeteren van persoonlijke relaties. Hij legt uit hoe je kunt identificeren welke 20% van je relaties de meeste voldoening en geluk brengen, en hoe je je kunt richten op het versterken van die relaties.

Het boek bevat ook hoofdstukken over het toepassen van het 80/20 principe op financiën en zakelijke activiteiten. Koch legt uit hoe je kunt identificeren welke 20% van je klanten of producten het meeste winst opleveren, en hoe je je kunt concentreren op het vergroten van die winstgevende aspecten.

Koch ondersteunt zijn ideeën met tal van voorbeelden en case studies uit verschillende sectoren. Hij illustreert hoe bekende bedrijven en individuen het 80/20 principe hebben toegepast om succes te behalen.

Het boek is geschreven in een toegankelijke en praktische stijl, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is voor zowel zakelijke professionals als lezers die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling. Koch biedt concrete stappen en advies om het 80/20 principe in de praktijk te brengen.

Al met al is 'Het 80/20 Principe' een inspirerend boek dat de lezer helpt om efficiënter te werken, betere relaties op te bouwen en meer succes te behalen in verschillende aspecten van het leven. Het biedt waardevolle inzichten en strategieën die kunnen worden toegepast om meer te bereiken met minder inspanning.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Richard Koch, N.v.t. - Het 80 20 Principe