Koen Scharrenberg - Down for the count

Schrijver:
Titel: Down for the count
ISBN: 9789089751324
Uitgever: Just Publishers
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 10,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Vechtsport wordt met de dag populairder. Zowel onder mannen als onder vrouwen. De vechtsportclubs kunnen de ledenaanwas niet aan, gala's zijn weken van tevoren al uitverkocht en Nederland kent zelfs verschillende kampioenen...

Voormalig internationaal karatekampioen Koen Scharrenberg weet waarover hij schrijft. Zijn Down for the count is een kroniek over vechtsport en misdaad, winnen en verliezen in het leven. Hij beschrijft deze wereld van binnenuit, op ontroerende en fascinerende wijze.

Rasschrijver Scharrenberg vertelt o.a over de gruwelijke moord op kickbokskampioen Peter Smit en de teloorgang van Europees bokskampioen Jantje 'Leeuwenhart' Lefeber. Ook gaat hij in op de verdwijning en het in een olievat terugvinden van vechtsporter André Brilleman en het drama rond de in de Bijlmer doodgeschoten zestienjarige Gianluca Flamingo.

Het boek van Koen Scharrenberg is een absolute must voor iedereen die geïnteresseerd is in een wereld die voor veel mensen ondoordringbaar en gesloten lijkt - en in de mensen die altijd het risico lopen Down for the count te gaan.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koen Scharrenberg - Down for the count