Annie M.G. Schmidt - Zo helpt de natuur beter zien

Schrijver:
Titel: Zo helpt de natuur beter zien
ISBN: 9789060304419
Uitgever: Milinda Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 12,65
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Onze ogen functioneren allerminst geïsoleerd van ons. Ze zijn juist uiterst sensibel: niet alleen op lichamelijke gebeurtenissen, maar ook op emoties en psychisch drukkende omstandigheden reageren deze organen. Daarom kunnen de ogen en hun functies alleen adequaat benaderd worden, wanneer met zowel lichamelijke als psychisch-mentale factoren rekening wordt gehouden.
In deel I van Beter zien worden hoofdzakelijk lichamelijke aandoeningen van het oog behandeld, zoals bijv. ontstekingen, groene en grauwe staar en risicodragende ziekten zoals diabetes en artcriosclerose.
In het tweede deel wordt aangetoond dat de bril niet de enige mogelijkheid is het zien te corrigeren en dat deze bovendien op den duur het gezichtsvermogen negatief zal beïnvloeden. Want iedere prothese - ook de bril is een prothese - belemmert de natuurlijke functie en verzwakt deze.
Uitgaande van dit laatste bereikte Dr. Schmidt dermate verrassende resultaten, dat hij deze optekende voor een ieder die het gezichtsvermogen op eigen kracht wil verbeteren en weer zonder bril wil leren zien.
Zijn 10-punten-programma voor het natuurlijk herstel van het gezichtsvermogen omvat: oogoefeningen en oogtraining, acupressuur, accommodatie- en fusieoefeningen, nekoefeningen tegen spanningen, toepassing van water, het optimaal gebruiken van zonlicht, volwaardige voeding en vitaminen. Natuurlijke middelen tegen ontstekingen, groene en grijze staar, diabetes en artcriosclerose
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Annie M.G. Schmidt - Zo helpt de natuur beter zien