Z. Smith, Zadie Smith - Over Schoonheid

Schrijver:
Titel: Over Schoonheid
ISBN: 9789044606386
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Met Over schoonheid lanceert Zadie Smith, een van de meest getalenteerde jonge schrijvers van dit moment, haar comeback. Na haar bejubelde debuut, Witte tanden, lost ze de hooggespannen verwachtingen in met deze aangrijpende en tegelijkertijd humoristische roman. Over schoonheid beschrijft de bijtende spanningen en de rivaliteit tussen twee moderne gezinnen: het ene is blank en het andere is zwart.

Zadie Smith schetst het meeslepende verhaal over de complexe relaties tussen Jerome Belsey en zijn familie. Zijn vader, een professor aan een universiteit in de Verenigde Staten, wil niets meer met zijn zoon te maken hebben. De reden voor die breuk wordt al snel duidelijk: Jerome verblijft tijdelijk in Londen bij Monty Kipps, een hoogleraar kunstgeschiedenis die het werk van zijn vader in een open polemiek afbreekt. De gespannen situaties bereiken een hoogtepunt wanneer Jerome wil trouwen met de dochter van Kipps. Dat geeft de ultieme doorslag: zijn vader stapt op het vliegtuig om Jerome zo vlug mogelijk op andere gedachten te brengen.

Over schoonheid is een vlot geschreven, boeiende roman die een actueel onderwerp op de voorgrond brengt: de problematische relaties in het moderne gezinsleven. Dit langverwachte nieuwe werk van de talentvolle schrijfster Zadie Smith bezit alle ingrediënten om opnieuw uit te groeien tot een succesroman.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Z. Smith, Zadie Smith - Over Schoonheid