Simone van der Vlugt - Aan niemand vertellen

Schrijver:
Titel: Aan niemand vertellen
ISBN: 9789026334603
Uitgever: Ambo|Anthos
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan niemand vertellen is een spannende psychologische thriller geschreven door Simone van der Vlugt. Het verhaal speelt zich af in het Nederland van de jaren '60 en volgt de jonge Sabine van Lammeren.

Sabine is een ambitieuze en intelligente vrouw die net haar studie heeft afgerond en een baan heeft gekregen als journaliste bij een gerenommeerd tijdschrift. Ze is vastbesloten om zichzelf te bewijzen en haar carrière een vliegende start te geven. Wanneer ze de kans krijgt om een artikel te schrijven over een oude moordzaak, grijpt ze deze met beide handen aan.

De moordzaak waar Sabine zich in verdiept, is die van de jonge Elsie, een meisje dat jaren geleden op brute wijze is vermoord. Het mysterie rondom de moord is nooit opgelost en Sabine ziet dit als een uitdaging om de waarheid te achterhalen. Ze begint met het interviewen van mensen die destijds betrokken waren bij de zaak, maar al snel merkt ze dat niet iedereen zit te wachten op haar onderzoek.

Terwijl Sabine dieper graaft in het verleden, komt ze steeds dichter bij de waarheid. Maar hoe meer ze ontdekt, hoe gevaarlijker het wordt. Ze wordt bedreigd en geïntimideerd, en het lijkt alsof iemand er alles aan doet om te voorkomen dat de waarheid aan het licht komt. Sabine begint te twijfelen aan wie ze kan vertrouwen en wie er iets te verbergen heeft.

Aan niemand vertellen is een meeslepende thriller die de lezer constant op het puntje van zijn stoel houdt. Simone van der Vlugt weet de spanning goed op te bouwen en de lezer telkens op het verkeerde been te zetten. Het verhaal is goed uitgewerkt en de personages zijn geloofwaardig en intrigerend.

Daarnaast weet Van der Vlugt ook de sfeer van de jaren '60 goed neer te zetten. Ze beschrijft de maatschappelijke veranderingen en de rol van vrouwen in die tijd op een realistische manier. Dit geeft het verhaal een extra laag en maakt het interessant voor zowel liefhebbers van thrillers als historische fictie.

Aan niemand vertellen is een boek dat je in één adem uitleest. Het is een spannende en meeslepende thriller met een sterke hoofdpersoon en een intrigerend plot. Simone van der Vlugt bewijst met dit boek opnieuw dat ze een meester is in het schrijven van spannende verhalen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Simone van der Vlugt - Aan niemand vertellen