Judith Visser - Time out

Schrijver:
Titel: Time out
ISBN: 9789022559697
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: Goed - leessporen
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Kim gaat door een moeilijke periode: wanneer zij een schokkend geheim opbiecht aan haar man Manuel, last hij een ‘time out’ in hun relatie in en vertrekt voor onbepaalde tijd naar zijn familie in Duitsland. Tijdens zijn afwezigheid loopt Kim toevallig Martine tegen het lijf, een vriendin uit het verleden, en een warme relatie bloeit op. Maar al snel lijkt het erop dat hun ontmoeting helemaal niet toevallig is en dat Kim slachtoffer is geworden van Martines ziekelijke obsessies. Martines verregaande dwangmatigheid zorgt voor gevaarlijke situaties, waardoor Kim zelfs in het ziekenhuis belandt. Dan komt Kim erachter dat Manuel al die tijd niet in Duitsland is geweest. Maar ze kan nog niet vermoeden wat er werkelijk aan de hand is...
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.