Matanle,I. - Gedenkboek van de Tweede Wereldoorlog

Schrijver:
Titel: Gedenkboek van de Tweede Wereldoorlog
ISBN: 9789036603683
Uitgever: Rebo Productions
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Gedenkboek van de Tweede Wereldoorlog. Over de Tweede Wereldoorlog, een van de grootste conflicten die de mensheid ooit gekend heeft, is al vele malen geschreven, maar zelden met de evenwichtigheid en objectiviteit dit dit boek kenmerken. Bovendien is dit uitgebreide boek rijkelijk geïllustreerd met meer dan 1350 originele pers- en miltaire foto's, waarvan vele vrijwel zeker voor het eerst weer gepubliceerd worden sinds ze verschenen in de kranten van het Duitsland van Hitler, het Groot-Brittanië van Churchill, het Amerika van Roosevelt, het Italië van Mussolini of het Japan van Tojo.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.