Klara Adalena - Leven in geluk

Schrijver:
Titel: Leven in geluk
ISBN: 9789069636597
Uitgever: Altamira
Bijzonderheden: Goed - lichte gebruikssporen
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In de oude Godinnenculturen rond de Middellandse Zee werden meisjes opgeleid tot priesteressen. De essentie van hun leven was om het leven zelf te eren en het goddelijke in elk moment en iedereen te herkennen. Deze aardse en tegelijkertijd spirituele weg heeft ook in onze tijd vrouwen veel te bieden. Klara Adalena beschrijft in Leven in geluk hoe je bij de priesteres in jezelf kunt komen, om te leven in het nu, in harmonie met de Goddelijke Bron, met vrouwen, mannen, dieren en de natuur om je heen. Het boek gaat over het grote geluk dat je vindt wanneer je het leven leeft waarvan je altijd al droomde; het leven waarin je elke dag het leven zelf eert. Klara Adalena is oprichtster van Wilde Wijze Vrouw, spiritueel centrum voor vrouwen. Oorspronkelijk geïnspireerd door De ontembare vrouw van Clarissa Pinkola Estés en Het Godinnenorakel van Marashinsky heeft zij een heel eigen stijl ontwikkeld, waarin ook sjamanisme en wicca een plaats hebben gevonden.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.