Jules Verne, Jules Verne - De Reis Om De Wereld In 80 Dagen

Schrijver:
Titel: De Reis Om De Wereld In 80 Dagen
ISBN: 9789054613862
Uitgever: Bakermat
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,05
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'De Reis Om De Wereld In 80 Dagen' is een avonturenroman geschreven door de Franse auteur Jules Verne. Het verhaal speelt zich af in de late 19e eeuw en volgt de hoofdpersoon Phileas Fogg, een Engelse gentleman die een weddenschap aangaat dat hij de wereld rond kan reizen in slechts 80 dagen.

Phileas Fogg is een man van strikte routine en precisie. Hij leeft een geordend en voorspelbaar leven in Londen, waar hij deelneemt aan de Reform Club, een exclusieve herenclub. Op een dag ontstaat er een discussie over de mogelijkheid om de wereld rond te reizen in 80 dagen. Fogg beweert dat het mogelijk is en wedt zijn hele fortuin op het succes van zijn onderneming.

Samen met zijn pas aangenomen Franse bediende, Jean Passepartout, begint Fogg aan zijn reis. Ze vertrekken met de trein naar Parijs en reizen vervolgens door naar andere delen van de wereld, waaronder Egypte, India, China, Japan en de Verenigde Staten. Onderweg worden ze geconfronteerd met talloze obstakels en uitdagingen, zoals vertragingen, natuurrampen en vijandige inboorlingen.

Terwijl Fogg en Passepartout de wereld rondreizen, worden ze achtervolgd door een detective genaamd Fix, die ervan overtuigd is dat Fogg een bankoverval heeft gepleegd en op de vlucht is. Fix probeert Fogg te arresteren, maar slaagt er telkens niet in omdat Fogg steeds net op tijd ontsnapt.

Tijdens hun reis ontmoeten Fogg en Passepartout ook verschillende interessante personages, zoals de Indiase prinses Aouda, die ze redden van een gedwongen huwelijk. Aouda sluit zich bij hen aan en wordt een belangrijk personage in het verhaal.

Terwijl de dagen wegtikken, wordt de spanning steeds groter. Zal Fogg erin slagen om op tijd terug te keren naar Londen en zijn weddenschap te winnen? Zal hij worden gearresteerd door detective Fix? En zal er misschien zelfs ruimte zijn voor romantiek tussen Fogg en Aouda?

'De Reis Om De Wereld In 80 Dagen' is een spannend en meeslepend avontuur dat de lezers meeneemt op een reis rond de wereld. Het boek is bekend geworden vanwege de gedetailleerde beschrijvingen van exotische locaties en de fascinerende personages die Fogg en Passepartout onderweg tegenkomen. Het is een tijdloos verhaal dat de lezers blijft boeien met zijn mix van avontuur, humor en romantiek.

Het boek is een klassieker in de literatuur en heeft sinds de publicatie in 1873 vele generaties lezers geïnspireerd. Het is een verhaal over moed, doorzettingsvermogen en het najagen van dromen, en herinnert ons eraan dat de wereld vol verrassingen en avonturen zit, als we maar de moed hebben om op reis te gaan.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jules Verne, Jules Verne - De Reis Om De Wereld In 80 Dagen