Marc Declercq 17358 - De Oude Belgen in de keuken de oorsprong

Schrijver:
Titel: De Oude Belgen in de keuken de oorsprong van onze lekkerste gerechten, hoe je ze zelf kan klaarmaken en smakelijke adressen uit hun streek van herkomst
ISBN: 9789089311207
Taal: Nederlands
Uitgever: Agora, Uitgeverscentrum
Bijzonderheden: Goed, 2010, Gekartonneerd, 304p
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De wonderbaarlijke geschiedenis van onze lekkerste gerechten en waar je ze best kan vinden en proeven:Wie maakte de eerse filet américain? Waarom eten we konijn met pruimen? En bloedworst met appelmoes? Wanneer werden de eerste tomaten gevuld met garnalen? Lagen de Spanjaarden aan de oorsprong van escaveche? Is matoufet al meer dan 400 jaar oud? Wat is de oorsprong van paling in ’t groen? En was waterzooi echt een zootje uit het water? In ‘De Oude Belgen in de Keuken’ doet Marc Declercq 25 traditionele Belgische gerechten uit de doeken. Hij geeft de originele bereiding, vertelt over de oorsprong en geschiedenis van het gerecht, en geeft lekkere adressen uit hun stad of streek van herkomst. Wouter Van Vooren stond in voor de beelden die u nog meer zullen doen watertanden.Chef Kwinten De Paepe van het Leuvense restaurant Trente maakte verrassende nieuwe versies van deze soms oeroude traditionals.De Oude Belgen in de Keuken is zowel een kookboek, een culinair geschiedenisboek als een toeristisch lekkerboek.
Verder lezen

De Slegte uit Almere

zakelijk

Logo De Slegte

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marc Declercq 17358 - De Oude Belgen in de keuken de oorsprong van onze lekkerste gerechten, hoe je ze zelf kan klaarmaken en smakelijke adressen uit hun streek van herkomst