Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

André Heijboer - Heijboer, André-Gust en de grote oorlog

Schrijver:
Titel: Heijboer, André-Gust en de grote oorlog
ISBN: 9789033119026
Uitgever:
Bijzonderheden: Gust en de grote oorlog van André Heijboer is één van de weinige jeugdboeken over de tijd van de Eerste Wereldoorlog in Nederland; geschikt voor de jeugd van 12 jaar en ouder.  'Gust! Soldaat Heuff meldt zich.' Met een ruk draaide Gust zich om...
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Gust en de grote oorlog van André Heijboer is één van de weinige jeugdboeken over de tijd van de Eerste Wereldoorlog in Nederland; geschikt voor de jeugd van 12 jaar en ouder. 
'Gust! Soldaat Heuff meldt zich.' Met een ruk draaide Gust zich om en zag zijn vader met een plunjebaal over zijn rechterschouder voor zich staan. Zijn vader keek op hem neer en zei: 'Zul je goed voor moeder en Remi zorgen?'
De vader van Gust wordt opgeroepen om tegen de Duitsers te vechten. Er breekt een moeilijke tijd aan voor het gezin Heuff. Vader komt niet terug van het front. Gust weigert echter te geloven dat zijn vader is omgekomen. Daarom gaat hij samen met zijn moeder en zijn broertje Remi op zoek. Een spannende tocht met onverwachte ontmoetingen en gebeurtenissen volgt.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

André Heijboer - Heijboer, André-Gust en de grote oorlog