Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Bert Wiersema - Wiersema, Bert-De Nazitrein (nieuw)

Schrijver:
Titel: Wiersema, Bert-De Nazitrein (nieuw)
ISBN: 9789059524255
Uitgever:
Bijzonderheden: De Nazitrein, deel 12 in de serie Logboek Lammers van Bert Wiersema, is weer een bloedstollend boek voor de jeugd van 13-15 jaar.  April 1945. Het derde rijk van Adolf Hitler staat op instorten. De Nazitop heeft inmiddels wel in de gaten dat ze ...
Prijs: € 13,45
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De Nazitrein, deel 12 in de serie Logboek Lammers van Bert Wiersema, is weer een bloedstollend boek voor de jeugd van 13-15 jaar. 
April 1945. Het derde rijk van Adolf Hitler staat op instorten. De Nazitop heeft inmiddels wel in de gaten dat ze de oorlog gaan verliezen. En dus halen ze de kostbaarheden uit de veroverde gebieden. Een supergeheime trein vertrekt uit Breslau in Polen. Er is, naar onze tijd omgekeerd. voor 400 miljard aan goud, zilver en andere kostbaarheden aan boord. Getuigen hebben de trein uit Breslau zien vertrekken en daarna is er niemand meer die iets van de trein vernomen heeft.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bert Wiersema - Wiersema, Bert-De Nazitrein (nieuw)