Mechthild Winkler - Winkler, Mechtild-Hasenheide

Schrijver:
Titel: Winkler, Mechtild-Hasenheide
ISBN: 9789059773226
Uitgever:
Bijzonderheden: Hasenheide van Mechtild Winkler, een roman die zich afspeelt in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog, vanaf 1943 tot in de eerste jaren na de oorlog.  Het is liefde op het eerste gezicht wanneer de achttienjarige Monika in 1943 bij de oogsthu...
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Hasenheide van Mechtild Winkler, een roman die zich afspeelt in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog, vanaf 1943 tot in de eerste jaren na de oorlog. 
Het is liefde op het eerste gezicht wanneer de achttienjarige Monika in 1943 bij de oogsthulp op het landgoed Hasenheide terechtkomt. Deze prachtige, in het Wiesental gelegen hofstede komt haar voor als een oord van vrede. Hier verloopt het leven heel wat rustiger dan in Monika's geboortestad.
Toch zorgt de politieke situatie op het platteland voor onrust en wordt de familie van het landgoed zwaar op de proef gesteld. Monika, die zich tot dan toe slechts voor haar sportclub interesseerde, ontdekt de keerzijde van de nazistische leuzen, die de massa opruien en onschuldige mensen in een kwaad daglicht stellen.
Een hoopvolle liefdesrelatie die in deze tijd opbloeit, wordt door de oorlog ruw onderbroken. In vele opzichten maakt Monika een moeilijke tijd door, maar de verbinding met Hasenheide blijft bestaan. Hier wordt niet alleen haar liefde vervuld, maar komen ook haar toekomstdromen in een ander perspectief te staan.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mechthild Winkler - Winkler, Mechtild-Hasenheide