Stef Freriks - De kracht van bewustzijn

Schrijver:
Titel: De kracht van bewustzijn
ISBN: 9789081718813
Uitgever: H.S. Freriks
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 25,04
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De Kracht van Bewustzijn,
Een handleiding voor een zinvoller en succesvoller leven

De Kracht van Bewustzijn is een vernieuwend boek voor geïnteresseerden die weten dat ze gevoelig zijn en die naar praktische handvatten zoeken om beter en evenwichtiger te kunnen functioneren. De inhoud raakt meerdere lagen van het bewustzijn, waarmee lezers extra instrumenten krijgen aangereikt voor hun persoonlijke ontwikkeling. Het boek is een zintuiglijke en inspirerende mix van lezen, ervaren en voelen, ondersteund door praktische oefeningen. Daarmee is het ook zeer geschikt voor hen die moeite hebben met lezen. De oefeningen in De Kracht van Bewustzijn zijn ontwikkeld door de auteur en geven een verdieping in bewustzijn. Zij kunnen als MP3-bestand worden gedownload op de website www.dekrachtvanbewustzijn.nl. De illustraties zijn krachttekeningen die tevens verdiepend werken.

Auteur Stef Freriks ziet het als zijn roeping anderen bewuster te maken van hun gevoeligheid en hun verbondenheid met elkaar en de aarde waarop wij leven. Dit boek heeft hij geschreven om zijn visie over energetisch management te delen. Met de Kracht van Bewustzijn wil hij laten zien dat alles om ons heen energie is en dat je die zelf kunt waarnemen en beïnvloeden. Dat het leren managen van die energie kan leiden tot een zinvoller en succesvoller leven. De manier waarop Freriks dit laat zien is vernieuwend, getuige de vormgeving en de lay-out van dit boek. Hij maakte gebruik van mindmaps - die de kloof tussen lezen en denken overbruggen - en andere beeld- en kleurvormen, omdat hij naast de ratio ook graag het associatieve (creatieve) brein aanspreekt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stef Freriks - De kracht van bewustzijn