Shirley Maclaine - Dansen in het licht

Schrijver:
Titel: Dansen in het licht
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Ankh-Hermes - Deventer
Bijzonderheden: 1988, derde druk, 358 pag. paperback, naam + aantekening in inkt op schutblad
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Dansen is de kunst van de oprechtheid, is een confrontatie met jezelf aangaan. Als je danst spreek je de waarheid. Dansers weten dat lichaam, geest en ziel met elkaar verweven zijn. Dat weet je zodra je voor een publiek staat. Jij bent een deel van het publiek, zij zijn een deel van jou. Jij en zij zijn een en dezelfde artiest. Artiest in het geven en ontvangen; het vermogen van zielen om elkaar te waarderen, om het schaduwbewustzijn dat ons verenigt te begrijpen, deel van een goddelijke volmaaktheid die het wezenlijke vormt van samen delen. Je danst met God. Je danst met jezelf. Je danst in het licht.'
1984. Een belangrijk jaar voor Shirley MacLaine: ze wordt vijftig jaar, wint een Oscar voor Terms of endearment en beleeft de verfilming van haar boek Out on a limb. In dat boek, bij ons verschenen onder de titel Op glad ijs, doet ze verslag van haar kennismaking met yoga, bewustzijnsverruiming, vorige levens en buitenaards leven. In Dansen in het licht gaat ze verder op deze weg.
Het boek opent met de viering van haar verjaardag. Tal van prominenten uit de film- en artiestenwereld komen haar feest opluisteren. We maken nader kennis met enkele van haar vrienden, met haar dochter Sachi en kunnen een kijkje nemen achter de schermen van de showbussiness. Dan wordt haar moeder plotseling ernstig ziek. Ze wordt daardoor geconfronteerd met haar jeugd, de verhouding tussen haar ouders en hun rol in haar leven. Openhartig als altijd schrijft ze over hun huwelijk, over wat haar ertoe bracht te gaan dansen en acteren, en wat dat lichamelijk en psychisch voor consequenties heeft. Ze zoekt een antwoord op de vraag of ze haar ouders in een vorig le- ven heeft gekend en waarom ze zich zo aangetrokken voelt tot Vassy de Russische cineast van wie ze precies weet hoe hij eruit ziet nog voor ze hem gezien heeft ... Met hem heeft ze een intense en stormachtige liefdesrelatie, beiden hebben ze het idee dat deze wortelt in gedeelde ervaringen in vroeger eeuwen. Hun verhouding strandt even abrupt als ze begonnen is.
Dan zoekt Shirley steun bij haar spirituele gidsen, met wie we in Op glad ijs al kennis hebben gemaakt. Ze wil haar keuzes en conflicten onderzoeken en begrijpen. Haar zoektocht brengt haar naar Santa Fe en daar ondergaat ze ervaringen die van grote invloed zijn op haar verdere leven en toekomstvisie.
Verder lezen

La girafe qui lit

particulier

La girafe qui lit uit Spijkenisse

Logo La girafe qui lit

Op uw bestelling of vraag reageer ik binnen 3 werkdagen. U ontvangt een email met als afzender lagirafequilit@gmail.com.
Bestellingen worden, wanneer het volume dat toelaat, als brievenbuspakje verstuurd in een luchtkussenenvelop.
Pakketten worden verstuurd met postnl of wanneer u dat wenst met DHL of Homerr. Bij de laatste twee is de prijs lager dan bij postnl; het pakket wordt dan bij een servicepunt bij u in de buurt bezorgd.
U kunt bij uw bestelling aangeven welke verzendwijze uw voorkeur heeft. U krijgt dan een prijsopgave en indien van toepassing het adres van het dichtstbijzijnde servicepunt.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shirley Maclaine - Dansen in het licht Shirley Maclaine - Dansen in het licht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij La girafe qui lit

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met La girafe qui lit
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en La girafe qui lit een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van La girafe qui lit vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • La girafe qui lit kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.