Z.F. Lansdowne - De chakra’s

Schrijver:
Titel: De chakra’s
ISBN: 9789063781569
Uitgever: Uitgeverij Schors
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In De Chakra's, hun betekenis voor bewustwording en genezing integreert Dn Z. F. Lansdowne het werk van oudere en moderne auteurs over de chakra's of de subtiele krachtcentra die het stoffelijk lichaam bezielen en beheersen. Na bepaalde termen met betrekking tot de innerlijke constitutie van de mens uitgelegd te hebben, verschaft hij achtergrondinformatie over de chakra's, inclusief hun ligging, functies en relaties met de endocriene klieren. Eerst daarna bestudeert bij de verschillende aspecten van bewustzijn waaronder meditatie, paranormale openingen, spirituele ontwikkeling, telepathie en zelfhypnose, om tenslotte tot het belangrijkste deel van het boek te komen dat de samenhang bespreekt tussen de chakra's en esoterische genezing.

In dit verband behandelt de schrijver 'Genezen door Prana', een energiesoort die de vitaliteit van de patiënt stimuleert, 'Genezen door middel van Telepathie', waardoor het onbewuste ten gunste van genezing ingeschakeld wordt, en 'Genezen met behulp van Straling', waarbij het er om gaat dat de energie van de chakra's van de genezer wordt opgevangen en gebruikt door de chakra's van de patiënt. Een vijftal appendixen over de ervaringen van chakra-ontwikkeling, het verwerven van hoger bewustzijn en over een systematische aanpak van zelfgenezing, besluit dit overzichtelijke en praktische boek.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Z.F. Lansdowne - De chakra’s