Heinemans - Vliegen met plezier

Schrijver:
Titel: Vliegen met plezier
ISBN: 9789022984550
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 6,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
VLIEGEN MET PLEZIER

Heel veel mensen hebben in mindere of meerdere mate last van vliegangst, zelfs al hebben ze nog nooit in een vliegtuig gezeten. Ze hebben last van hoogtevrees of zijn bang om opgesloten te zitten in zo'n benauwde alumunium pijp. Vaak is deze angst het gevolg van gebrekkige informatie over vliegen: men denkt dat vliegen niet veilig is. Deze mensen missen veel: ze zitten soms hele dagen in auto, bus of trein om een afstand te overbruggen die een vliegtuig moeiteloos en comfortabel in enkele uren aflegt.

Voor al diegenen met vliegangst is er goed nieuws: er is wel degelijk iets aan te doen! Vliegen met plezier van Jan Heinemans handelt over alles wat met vliegen en luchtvaart te maken heeft en is daarmee de ideale handleiding voor mensen met vliegangst. Het boek sluit naadloos aan op de cursus 'Vliegen met plezier' van Transavia airlines, die met een slagingspercentage van maar liefst 98 procent zeer succesvol is. Vliegen met plezier gaat in op wat er eigenlijk allemaal gebeurt vanaf het moment dat een vliegtuig opstijgt, hoe een vliegtuig werkt en hoe het steeds toenemende vliegverkeer veilig in goede banen wordt geleid. Er worden ook vele praktische tips geboden over hoe je je het beste kunt voorbereiden op een vlucht, op welke manier je kunt omgaan met tijdsverschillen en hoe je jet lag kunt verwerken. Door de behandeling van al deze feiten, achtergronden en gegevens reikt Vliegen met plezier u niet alleen de instrumenten aan waarmee vliegangst kan worden overwonnen, maar is het ook een bron van wetenswaardigheden voor de ervaren luchtreiziger.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heinemans - Vliegen met plezier