Blok , Jos de . & Herman Suichies . & Lewi Vogelpoel . & Thijs Jansen

Schrijver:
Titel: Het Alternatief voor de Zorg - Humaniteit Boven Bureaucratie . ( Het alternatief voor de zorg verschijnt in de succesvolle serie Beroepseer. Het boek toont niet alleen aan wat er allemaal mis is in de huidige zorg, maar laat ook zien hoe het -
ISBN: 9789089536365
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Boom
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 1e dr 2015 - 355 p. - 760 gr. - 17x24 - 3,1 cm dik
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- het wel moet. Van voorloper Het alternatief, weg met de afrekencultuur in het onderwijs! (2013) is inmiddels een derde druk verschenen.
Het alternatief voor de zorg bekritiseert de afrekencultuur in de zorg. Zorgprofessionals worden steeds meer gezien als uitvoerders van het beleid van de verzekeraars. Dit gaat ten koste van hun relatie met de patiënt en van professionele waarden. Alles wat van waarde is, lijkt tegenwoordig in geld te moeten worden uitgedrukt. De auteurs verzetten zich tegen deze ontwikkeling. Daarnaast bieden zij een alternatief. De zorg krijgen we weer op de rails als de zorgprofessional gezien wordt als degene bij wie het eigenaarschap van de kwaliteit in de zorg ligt. Het alternatief voor de zorg biedt vele praktijkvoorbeelden van hoe het anders kan. Het knechten van zorgprofessionals is niet noodzakelijk om betere en goedkopere zorg te krijgen.
Jos de Blok is oprichter en directeur van thuiszorgorganisatie Buurtzorg. Hij ontving in 2014 de Albert Medal, een hoge Britse onderscheiding voor het leveren van een belangrijke bijdrage aan de samenleving. Herman Suichies is huisarts en bestuurslid van de Vereniging van Praktijkhoudende Huisartsen. Lewi Vogelpoel is radioloog in Purmerend en lid van het comité Vrije artsenkeuze.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blok , Jos de . & Herman Suichies . & Lewi  Vogelpoel . & Thijs Jansen. [ isbn 9789089536365 ] 1724 - Het Alternatief voor de Zorg - Humaniteit Boven Bureaucratie . ( Het alternatief voor de zorg verschijnt in de succesvolle serie Beroepseer. Het boek toont niet alleen aan wat er allemaal mis is in de huidige zorg, maar laat ook zien hoe het -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.