Jacob van Megen, Eliane Groenendijk - Weird guide

Schrijver:
Titel: Weird guide
ISBN: 9789082217803
Uitgever: Redactiewerk Media Ideeen
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Weird Guide Amsterdam is een off beat stadsgids. Weird Guide zet bewust die plekken en delen van de stad in de schijnwerpers waaraan je misschien niet zo snel denkt. Weird Guide is de eerste stadsgids over Amsterdammers die andere keuzes maakten voor zichzelf of hun bedrijf. Vaak fair trade of anderszins duurzame keuzes, maar altijd omgevingsbewust. Hun motto: oude principes hergebruiken voor nieuw economisch denken en zo nieuwe zakelijke kansen creëren.
Beleving
Weird Guide is een manier om naar de stad te kijken. Een stad waarvan je dacht dat je die kende. Het is een manier om de stad te beleven en vast te houden. Weird Guide is een grafisch wonder en een aaneenschakeling van het beste dat Amsterdam te bieden heeft - minder bekende aspecten van de stad die je niet mag missen tijdens een bezoek. Weird Guide is samengesteld uit persoonlijke ontdekkingen en interviews met mensen die bewuste keuzes maken.
Weird Guide kijkt verder dan de gevels van de grachtenpanden, gaat voorbij aan het Koninklijk Paleis en andere bekende musea. Opgenomen is bijvoorbeeld het Pianola museum, en een hoofdstuk over tramtoerisme. Weird Guide nam tram 3, 10 en 26 om de lezer op weg te helpen. Verder maffe stadswandelingen, zoals de sneakerwalk, chocowalk en de gay leather walk.
Gerrie van Adrichem (Nieuwe Energie Leiden) verzorgde de lay out, Annemiek Dilven Studio TokTok tekende de stadskaarten en de wandelroutes. Verschillende jonge Amsterdamse striptekenaars maakten illustraties.
Amsterdammers zijn wereldberoemd om hun gastvrijheid. Ontdek de stad samen met de Amsterdammers, maar laat Weird Guide Amsterdam jouw gids zijn.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jacob van Megen, Eliane Groenendijk - Weird guide