Janssen, Rob & Latten, Bob - Cold case Stalingrad

Schrijver:
Titel: Cold case Stalingrad
ISBN: 9789464247558
Taal: Nederlands
Uitgever: Aspekt.
Bijzonderheden: 2021, paperback, 249 pp.
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Stalingrad was een van de beruchtste slagen van de Tweede Wereldoorlog. In de heuvels bij de stad wordt een Duitse helm gevonden. Aan de binnenkant staat een naam genoteerd. Hier begint de speurtocht naar het verleden van de eenzame soldaat die zijn leven in de steppe liet: Cold Case Stalingrad. De naam Stalingrad proeft bitter op de tong, zo wrang dat de nasmaak blijft hangen. Soms zelfs een leven lang. Dat geldt zeker voor de nabestaanden van ontelbare Duitse gesneuvelde en vermiste soldaten. Velen wisten tientallen jaren niet wat er met hun man, geliefde, vader, zoon of broer, was gebeurd. Cold case Stalingrad schetst het verhaal van een aantal van hen aan de hand van hun helmen, gevonden op de eindeloze steppen van Rusland of opgegraven uit metersdiepe onderkomens aan het Oostfront. Een naam, een rang, een nummer aan de binnenzijde van een stalen helm waren de weinige aanknopingspunten waar de auteurs-onderzoekers over konden beschikken. Desondanks weten zij negentien mannen niet alleen een gezicht te geven, maar de verwanten de zekerheid over hun lot. Cold case Stalingrad gaat verder waar de geschiedenis dreigde op te houden.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    De Boekenzolder
    Kamer van Koophandel nummer: 01139857

    http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.