Beoordeling van OnlineBoeken uit Groenlo

Logo OnlineBoeken

OnlineBoeken is gespecialiseerd in de verkoop van (exclusieve) boeken en bijzondere uitgaven op het gebied van kunst, fotografie, geschiedenis, topografie en architectuur.
Een bestelling wordt na betaling zo snel mogelijk verzonden, doorgaans dezelfde of daarop volgende werkdag. De getoonde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van PostNL, DHL en DPD. Bij toezending naar het buitenland wordt een opgave van de verzendkosten verstrekt (op verzoek). Koopt u meerdere boeken tegelijk? Dan worden eenmaal de hoogste verzendkosten per bestelling berekend.
Belangrijke informatie over het aangeboden boek en de staat waarin het zich bevindt, is vermeld bij het betreffende artikel. Zijn er nog geen foto's afgebeeld bij een item, dan zullen die op (zeer) korte termijn toegevoegd worden. Retourneren van een artikel is eventueel (in overleg) mogelijk, mits in dezelfde staat. Let op, koopt u een item 'nieuw in folie', dan kan het alleen in die -onbeschadigde- originele folie geretourneerd worden. Betaling kan direct in de webwinkel middels iDeal of (na bevestiging van de bestelling) per bankoverboeking. Het betreft particuliere verkoop.
Neem gerust contact op bij eventuele vragen, ook als u op zoek bent naar een specifieke titel. U krijgt zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend bericht.


Gemiddelde score voor OnlineBoeken

CM. uit Nederland

Gemiddeld
Kwaliteit verwachting
Verzending
Opmerking van CM.
Snelle levering, goed verpakt. Conditie boek voldoet aan de beschrijving.

Paul de Maaijer uit Amsterdam

Gemiddeld
Kwaliteit verwachting
Communicatie
Verzending
Opmerking van Paul de Maaijer
Uitstekende service en meedenken over toepassing van de gekochte boekenstandaard.
Deze man heeft lol in zijn vak en adviseert prima.

M Martens uit Haarlem

Gemiddeld
Kwaliteit verwachting
Communicatie
Verzending
Opmerking van M Martens


F.G. Oomen uit Amsterdam

Gemiddeld
Kwaliteit verwachting
Communicatie
Verzending
Opmerking van F.G. Oomen
Snel, goed verpakt en prima product. Chapeau!

G. J. Slotboom uit IJlst

Gemiddeld
Communicatie
Verzending
Opmerking van G. J. Slotboom