Cook, F. - Koken voor 10 / uitgekiend koken voor gezelschappen

Schrijver:
Titel: Koken voor 10 / uitgekiend koken voor gezelschappen
ISBN: 9789027415103
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: 2005, Gebonden, in nieuwe staat
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Koken voor vrienden is de grote passie van Fiona Cook. In dit kookboek laat zij zien, hoe men met een efficiënte aanpak, makkelijk voor veel personen kan koken. De hoofdstukken deelde zij in naar de gelegenheden. Fiona zocht gerechten uit, die bij elkaar passen en die veel mensen lekker vinden en zij vulde die aan met persoonlijke verhalen en ervaringen. De recepten zijn zeer duidelijk beschreven en eenvoudig te bereiden. De meeste recepten laten zich niet vermenigvuldigen. Dat wil zeggen dat we de ingrediënten van een recept voor twee personen niet zomaar vijf keer kunnen toepassen om een lekker maal voor 10 man op tafel te zetten. Fiona Cook begreep dit en schreef een heerlijk boek vol receptuur voor iedere gelegenheid met grotere gezelschappen: Koken voor 10. Onder het motto ‘easy does it’ geeft zij niet alleen snelle recepten maar ook tips voor de planning en organisatie. Zo hoef je niet uren in de keuken door te brengen om toch een (h)eerlijke maaltijd op tafel te zetten.
Koken voor 10 is een uitkomst voor een ieder die van mensen en gezelligheid houdt. Op geheel eigen wijze neemt Fiona Cook je mee in haar keuken en laat ze zien hoe je in een handomdraai de heerlijkste maaltijden bereidt voor gezelschappen. Ze laat alle gelegenheden de revue passeren: onverwachts bezoek, speciale gelegenheden, voorjaarsbuffetten en zondagse snacks. Tips voor de ijzeren voorraad, ‘verplicht’ keukengerei en eenvoudige ingrediënten werken stressverlagend. Door vooraf te bereiden blijft er bovendien altijd voldoende tijd over voor het gezin en de gasten. Alle recepten worden afgewisseld met gezellige verhalen uit het dagelijkse leven van de schrijfster. Fiona Cook, Nederlandse met een Britse vader, was drie jaar kok in Nederlandse toprestaurants. Daarna werkte ze een flink aantal jaren in het bedrijfsleven. Sinds kort heeft ze al haar expertise gecombineerd en timmert ze aan de weg met haar eigen bedrijf Cookcoaching. Cliënten uit het bedrijfsleven kunnen zichzelf herkennen in organisatiestructuren door met elkaar te koken. Koken voor 10 is haar eerste kookboek.
Verder lezen

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cook, F. - Koken voor 10 / uitgekiend koken voor gezelschappen Cook, F. - Koken voor 10 / uitgekiend koken voor gezelschappen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gourmand Gazette

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gourmand Gazette
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Les Gourmands
    Kamer van Koophandel nummer: 18069131
    NL001536911B74
    https://www.boekwinkeltjes.nl/v/gourmandgazette/
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gourmand Gazette een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gourmand Gazette vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gourmand Gazette kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.