Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

Cook, F. - Koken voor 10 / uitgekiend koken voor gezelschappen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cook, F. - Koken voor 10 / uitgekiend koken voor gezelschappen
Schrijver: Cook, F.
Titel: Koken voor 10 / uitgekiend koken voor gezelschappen
ISBN: 9789027415103
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheid: 2005, Gebonden, in nieuwe staat
Prijs: € 12,50
€ 3,95
Meer info Koken voor vrienden is de grote passie van Fiona Cook. In dit kookboek laat zij zien, hoe men met een efficiënte aanpak, makkelijk voor veel personen kan koken. De hoofdstukken deelde zij in naar de gelegenheden. Fiona zocht gerechten uit, die bij elkaar passen en die veel mensen lekker vinden en zij vulde die aan met persoonlijke verhalen en ervaringen. De recepten zijn zeer duidelijk beschreven en eenvoudig te bereiden. De meeste recepten laten zich niet vermenigvuldigen. Dat wil zeggen dat we de ingrediënten van een recept voor twee personen niet zomaar vijf keer kunnen toepassen om een lekker maal voor 10 man op tafel te zetten. Fiona Cook begreep dit en schreef een heerlijk boek vol receptuur voor iedere gelegenheid met grotere gezelschappen: Koken voor 10. Onder het motto ‘easy does it’ geeft zij niet alleen snelle recepten maar ook tips voor de planning en organisatie. Zo hoef je niet uren in de keuken door te brengen om toch een (h)eerlijke maaltijd op tafel te zetten.
Koken voor 10 is een uitkomst voor een ieder die van mensen en gezelligheid houdt. Op geheel eigen wijze neemt Fiona Cook je mee in haar keuken en laat ze zien hoe je in een handomdraai de heerlijkste maaltijden bereidt voor gezelschappen. Ze laat alle gelegenheden de revue passeren: onverwachts bezoek, speciale gelegenheden, voorjaarsbuffetten en zondagse snacks. Tips voor de ijzeren voorraad, ‘verplicht’ keukengerei en eenvoudige ingrediënten werken stressverlagend. Door vooraf te bereiden blijft er bovendien altijd voldoende tijd over voor het gezin en de gasten. Alle recepten worden afgewisseld met gezellige verhalen uit het dagelijkse leven van de schrijfster. Fiona Cook, Nederlandse met een Britse vader, was drie jaar kok in Nederlandse toprestaurants. Daarna werkte ze een flink aantal jaren in het bedrijfsleven. Sinds kort heeft ze al haar expertise gecombineerd en timmert ze aan de weg met haar eigen bedrijf Cookcoaching. Cliënten uit het bedrijfsleven kunnen zichzelf herkennen in organisatiestructuren door met elkaar te koken. Koken voor 10 is haar eerste kookboek.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.