Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Almeria.


 

Accord, Clark - De koningin van Paramaribo

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Accord, Clark - De koningin van Paramaribo
Schrijver: Accord, Clark
Titel: De koningin van Paramaribo
ISBN: 9789038893402
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheid: 2010, 317pp, paperback/30e druk
Prijs: € 14,95
€ 3,70
Meer info Maxi Linder was een van de beroemdste prostituees van haar tijd. Ze was schaamteloos, welbespraakt, extravagant en onzelfzuchtig. Zeelieden en soldaten noemden haar liefkozend de 'Zwarte Koningin van de West'.

Accord beschrijft in deze veelzijdige en kleurrijke roman niet alleen op overtuigende wijze een veelbewogen vrouwenleven, hij weeft ook diverse historische gebeurtenissen door het verhaal, die van blijvende invloed zijn geweest op de geschiedenis van Suriname.

CLARK ACCORD (1961-2011) was visagist, publicist en schrijver. In 1999 verscheen zijn succesvolle debuutroman De Koningin van Paramaribo, gevolgd door Tussen Apoera en Oreala (2005) en Bingo! (2007). In 2011 verscheen postuum Plantage d'Amour. Voor zijn werd hij onderscheiden met het Ereteken van Verdienste van de stad Amsterdam en de Ere-Orde van de Gele ster van Suriname.
Boek bekijken

Almeria uit Almere

particulier
Bent u op zoek naar een boektitel die niet langer verkrijgbaar is op een van onderstaande terreinen, dan kunt u ons een mail sturen als het niet op Boekwinkeltje is opgenomen:
- Antropologie
- Sociologie
- Politicologie
- Rechten
- Geschiedenis
- Literatuur (fictie en non-fictie)

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.