Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ALSNOG.


 

Webb, Barbara - SCHEEPSTERMEN IN ACHT TALEN. Inleiding zie:

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Webb, Barbara - SCHEEPSTERMEN IN ACHT TALEN. Inleiding zie:
Schrijver: Webb, Barbara
Titel: SCHEEPSTERMEN IN ACHT TALEN. Inleiding zie:
ISBN:
Uitgever: Luitingh, Laren z.j.
Bijzonderheid: Handzame paperback, (liggend pocketformaat), 160 blz.
Prijs: € 9,50
€ 3,50
Meer info Bij het samenstellen van dit woordenboek is de hand gehouden aan de Identieke wijze van rangschikking met betrekking tot Engels, Frans, Duits, Nederlands, Deens, Italiaans, Spaans en Portugees In deze volgorde. Die woorden die schuingedrukt zijn, zijn geïllustreerd.
Zoveel mogelijk is getracht om een naamwoord met een naam-woord te vertalen, en een werkwoord met een werkwoord enz.: het bleek echter dat dit niet altijd mogelijk was. Ofschoon alle voorzorgen zijn genomen om de juistheid van de gegeven vertalingen te verzekeren, moet men er rekening mee houden dat de zeilsport een levende sport Is en dat de taal snel groeit en verandert. Het zou de schrijfster genoegen doen opmerkingen, kritiek en ideeën te ontvangen.
De aandacht van de lezer Is erop gevestigd dat de Duitse en Nederlandse definities van bak- en stuurboordsboeg de tegenovergestelde zijn van die van elk ander land (zie pagina 86 en 144).
Boek bekijken

ALSNOG uit West Betuwe

zakelijk

Logo ALSNOG

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.