Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Appelboom1946.


 

Lee, Hans van der - Terug naar onze bestemming

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lee, Hans van der - Terug naar onze bestemming
Schrijver: Lee, Hans van der
Titel: Terug naar onze bestemming
ISBN:
Uitgever: Ark
Bijzonderheid: in goede staat - zie de foto's - christelijk
Prijs: € 1,49
Meer info Samenvatting
'Ik, de Heer, ben niet veranderd...Keer terug naar Mij - dan zal Ik naar jullie terugkeren.' (Mal. 3:6-7)

Hans van der Lee laat zien, dat de huidige generatie Christenen is afgedwaald van hun bestemming, namelijk een weerspiegeling worden van Jezus Zelf. Wat is het oorspronkelijke plan en wat houdt het in om terug te keren naar Hem? Ontdek hoe de geschiedenis van het volk Israel aantoont wat God hiermee bedoelt.

Aan het eind van het boek laat Hans van der Lee zien hoe hij zijn boek persoonlijk in de praktijk gaat brengen. Een onthullend kijkje in zijn persoonlijk leven, dat dit boek tot een doorleefd en geloofwaardig geheel maakt.

Veel christenen verlangen ernaar hun liefde voor God meer inhoud te geven dan ze kunnen binnen de gevestigde kaders. Er is een groeiend besef dat Gods doel voor de beweging van volgelingen van Jezus is: gemeenschappen vormen die, door hun gepassioneerde betrokkenheid bij mensen in nood, kerk en maarschappij hervormen. Dit boek van Hans van der Lee roept op terug te keren om de weg voorwaarts te herontdekken. Ik raad je dringend aan dit boek te lezen met een bereidheid alles wat je leerde over wat het betekent Gods volk te zijn, te herzien.
Floyd McClung

Hans van der Lee (1958) is directeur van Compassion Nederland.
Toon meer
Recensie(s)
De auteur is directeur van de christelijke organisatie Compassion Nederland die zich inzet voor de toekomst van kansarme kinderen in ontwikkelingslanden. In dit boek geeft hij de geschiedenis van het joodse volk weer en stelt hij dat de huidige generatie christenen is afgedwaald van Gods bedoeling. Zij weerspiegelen vandaag niet of te weinig het beeld van Jezus. Hij geeft in dit boek graag zelf het voorbeeld hoe je invulling kunt geven aan de weg die Jezus ons wees om in deze wereld een beelddrager van Christus te zijn. Dit boek vraagt wel kritische lezers, maar kan ook een aanzet zijn om je eigen geloofsleven geloofwaardig te laten worden voor je omgeving. Verzorgde uitgave.

J.W. Toebes
Boek bekijken

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.