Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ASSELT.


 

Rucker, Rudy - Oneindigheid - Filosofie en wetenschap van het oneindige

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rucker, Rudy - Oneindigheid - Filosofie en wetenschap van het oneindige
Schrijver: Rucker, Rudy
Titel: Oneindigheid - Filosofie en wetenschap van het oneindige
ISBN: 9789025465339
Uitgever: Contact, Uitgeverij
Bijzonderheid: 1986, papercover, 339 bldz., goed
Prijs: € 7,25
€ 6,95
Meer info Filosofie en wetenschap van het oneindige Oneindigheid is een boek voor iedereen die wel eens nadenkt over de onmetelijkheid van de kosmos, voor iedereen die wel eens probeert zich een voorstelling te maken van het oneindige grote en het oneindige kleine. Het is een boek voor wie houdt van paradoxen en ideeën; de uiterste grenzen van de natuurwetenschap en het denken,

In dit boek worden de uiterste grenzen van natuurwetenscha en verbeelding samengebracht. Op geestige, inzichtelijke wijze presenteert de auteur ons de redeneringen van wiskundigen, natuurkundigen en filosofen, de paradoxen van de verzamelingenleer, de intrigerende ideeën van de natuurkunde van tijd en ruimte, en de verbijsterende uitkomst van Gödels onvolledigheidsstelling.
Nooit eerder beschreef een wiskundige zo helder en speels het grensgebied waar wiskunde, natuurwetenschap en logica overgaan in het fantastische en waar het normale perspectief is verdwenen. De schrijver laat ons kennismaken met Gödels universum waarin het theoretisch mogelijk is naar het verleden te reiden, en met een interpretatie van de kwantummechanica die tijdens iedere microseconde miljarden werelden naast elkaar laat ontstaan.

Informeel, onderhoudend, geestig en diepgaand.... In een indrukwekkende uitbarsting van creativiteit weet Rudy Rucker alle aspecten van de wiskundige oneindigheid bij elkaar te brengen.
Boek bekijken

ASSELT uit Zutphen

particulier
Binnen 3 dagen krijgt u bericht van mij, als dat niet zo is kijk u dan in de SPAM van u mail.
Als u vragen heeft over het boek mag u altijd bellen
Met vriendelijk groet,
Boekwinkeltjes Asselt
Bert van Asselt
06-51955398

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.