Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenhuis Zwolle.


 

Bettina Rheims & Serge Bramly - Rheims & Bramly - Rose c'est Paris Art Edition

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bettina Rheims & Serge Bramly - Rheims & Bramly - Rose c'est Paris Art Edition
Schrijver: Bettina Rheims & Serge Bramly
Titel: Rheims & Bramly - Rose c'est Paris Art Edition
ISBN: 9783836522106
Uitgever: Taschen
Bijzonderheid: Nieuw in plastic en originele doos "nr139/1700"
Prijs: € 1350,00
Meer info C´est Paris van Bettina Reims en Serge Bramly is zowel een fotografische monografie als een beeldenlange film op DVD. Fotografe Bettina Reims en kunstenaar Serge Bramly brengen de lichtstad op een compleet nieuwe manier: dit is het Parijs van surrealistische visies, verwarde identiteiten, artistieke geesten, ongeziene manipulatie, obsessie, fetisj en brandend verlangen.
Dit betoverende werk is het kronkelige verhaal van twee tweelingzusters, alleen bekend als B en R en een derde principaal, de stad zelf. Wanneer R teruggaat naar hun appartement en erachter komt dat B na een wilde worsteling is gekidnapped, ontvouwt zich een droomachtig detective-verhaal in zwart-wit op de straten, in café´s en cabarets, kruidenierswinkels en musea, verlaten fabrieken en grote hotels in Parijs. Zelfs dit denkbeeldige plot is ondergedompeld in lagen van echo, referentie en ode aan kunstenaars zoals Rene Magritte, Marcel Duchamp, Salvador Dali en Man Ray en fotografen zoals Lee Miller, Helmut Newton, Larry Clark, Henri Lartigue, Guy Bourdin en Jeanloup Sieff.
C'est Paris is meteen toegankelijk als een visuele behandeling, als een verfrissend origineel erotisch werk en een ode aan Parijs dat alle gebruikelijke clichés aan de kant zet. Dit werk blijft ongelooflijk mysterieus zoals de stad Parijs zelf, ze kan nooit geheel worden gedefinieerd of verklaard, alleen steeds opnieuw worden ervaren.
Luxueus XL-formaat in een gelimiteerde editie van 100 genummerde exemplaren, met een gesigneerde en genummerd kunstwerk.
Boek bekijken

Boekenhuis Zwolle uit Zwolle

zakelijk

Logo Boekenhuis Zwolle

Bestellingen boven de €70,00 worden gratis verstuurd naar een postadres in Nederland.
Shipping outside the Netherlands is possible, send us a message and we will make you a proposal.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.