Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOEK-VOOR-BARTJE.


 

Boxmeer, Adrie (tekst). [ Op binnenzijde schutblad een GESIGNEERDE opdracht van de directeur van Visio].; Janssen, Bert. - Met andere ogen. / Through different eyes. --- 1e druk, 2005. Geb. in fraaie geillustreerde band en compleet met de bijbehorende CD met daarop alle interwiews die aan het boek ten grondslag lagen. In praktisch nieuwstaat. 144 pp. Ned/Eng.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Boxmeer, Adrie (tekst). [ Op binnenzijde schutblad een GESIGNEERDE opdracht van de directeur van Visio].; Janssen, Bert. - Met andere ogen. / Through different eyes. --- 1e druk, 2005. Geb. in fraaie geillustreerde band en compleet met de bijbehorende CD met daarop alle interwiews die aan het boek ten grondslag lagen. In praktisch nieuwstaat. 144 pp. Ned/Eng.
Schrijver: Boxmeer, Adrie (tekst). [ Op binnenzijde schutblad een GESIGNEERDE opdracht van de directeur van Visio].; Janssen, Bert.
Titel: Met andere ogen. / Through different eyes. --- 1e druk, 2005. Geb. in fraaie geillustreerde band en compleet met de bijbehorende CD met daarop alle interwiews die aan het boek ten grondslag lagen. In praktisch nieuwstaat. 144 pp. Ned/Eng.
ISBN: 9077680004
Uitgever: Visio, Huizen.
Bijzonderheid: Dit boek laat zien (in woord en beeld) hoe mensen met een visuele beperking actief deelnemen aan de maatschappij. Zij laten ons de wereld met andere ogen zien. [verz.k. Ned.: 4,60 euro; Belg.: 9,30 euro].
Prijs: € 4,40
Meer info Zie ook de foto`s voor meer info over inhoud en kwaliteit.
Boek bekijken

BOEK-VOOR-BARTJE

particulier

BOEK-VOOR-BARTJE uit Wijk bij Duurstede

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.