Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Rivron, Monica, Vitataal - Het caravan kookboek / culinaire inspiratie op de camping

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rivron, Monica, Vitataal - Het caravan kookboek / culinaire inspiratie op de camping
Schrijver: Rivron, Monica, Vitataal
Titel: Het caravan kookboek / culinaire inspiratie op de camping
ISBN: 9789061128502
Uitgever: Karakter Uitgevers NF-VERT
Bijzonderheid: 2011, 160pp, harde kaft, in goede staat, past in brievenbus
Prijs: € 9,00
Meer info Of je nu met de caravan, de camper of met de tent gaat kamperen, er zal iedere avond gekookt moeten worden. Waar je thuis de beschikking hebt over een goed uitgeruste keuken, is het vaak de eerste dagen even behelpen met en wennen aan de 2 of 3 pitjes die je tot je beschikking hebt. Het caravan kookboek biedt uitkomst!

Voor veel mensen is eten is een van de leukste elementen van een vakantie, maar niemand wil uren zwoegen in een hete, kleine keuken. Heerlijke, ongecompliceerd en eenvoudig te bereiden recepten zijn hiervoor de perfecte oplossing. De recepten in Het caravan kookboek maken optimaal gebruik van verse producten die overal verkregen kunnen worden op locale marktjes of in grote supermarkten in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast geeft Monica Rivron tips voor een compacte, maar essentiƫle basisvoorraad die in geen enkele kampeeruitrusting mag ontbreken.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.